Gingerbread Latte

Perníkové srdce poteší vašich blízkych, vaše srdce poteší zase Gingerbread Latte. Nápoj, ktorý vás postaví po ťažkom dni na nohy, dodá vám energiu pri pečení vianočných koláčov a tradičné upratovanie s ním bude chutiť aspoň o trochu sladšie. Vyskúšajte tento našľahaný kávový nápoj so sladkasto-korenistou chuťou perníka a lahodnými tónmi napeneného mlieka. Ak vás všetko to varenie, nakupovanie, pečenie, upratovanie vyšťavilo, Gingerbread Latte je koncentrovaná energia.

Info

Čas prípravy:
10 min.
Náročnosť:
3 / 5
Obľúbenosť:
3 / 3

Ingrediencie

  • Dvojité espresso
  • Sirup DaVinci perníkový
  • Mlieko
  • Vianočné perníky ako dekorácia

Postup

  1. Pripravte dvojité espresso do 350 ml šálky.
  2. Pridajte 3 dávky sirupu DaVinci perník.
  3. Dolejte napeneným mliekom.
  4. Dozdobte vianočnými perníkmi.

Nezabudnite zdielať

Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Pinterest

Chcem odoberať nové články